Які раки смачніші за великі чи маленькі?

Взагалі, середній розмір раків – це, як правило, 30-70 г ваги, на це можна орієнтуватися при покупці цього делікатесу. Великих раків, чия вага зазвичай коливається від 70 до 100 грам, краще використовувати в оригінальних рецептах (наприклад, обсмажувати або запікати).

Смачно-ароматичні характеристики особин різних розмірів Великі особини, навпаки, можуть похвалитися справжнім насиченим раковим смаком та ароматом, а також щільною консистенцією м'яса. Їх рекомендується готувати з мінімальною кількістю доданих спецій, щоб зберегти первісну смако-ароматичну основу.

їжа з шефом Осінь – найкраща пора для раків. Чому вони найсмачніші саме в цю пору року, а також як їх вибирати і де раки зимують, "Комерсант-Weekend" розповів шеф-кухар "Будвара" Валерій Кулешов.

loading
×