Які спеції для риби?

Універсальна приправа для риби Класичною сумішшю для будь-яких морепродуктів вважаються гострі суміші на основі перцю Чилі. Доповнять таку приправу морська сіль, паприка, запашний перець, сік лимона та трави — селера, кмин, кріп, чебрець. Можна додати трохи лаврового листа, імбиру та гірчиці.

Як правильно поєднувати трави та спеції для риби?

  • Приправи до червоної риби – фенхель, базилік, розмарин, куркума, чебрець, паприка, чорний перець.
  • Приправи до білої риби – аніс, материнка, меліса, майоран, шавлія, білий перець.
  • Приправи до річкової риби – чебрець, паприка, часник, червоний перець, каррі.

Sep 22, 2020

Сіль, лимонний сік чи цибуля – класика при запіканні морської риби. Розмарин – одна невелика гілочка послужить не лише прикрасою, але додасть приємного аромату страві. Базилік, чебрець, фенхель – для запашної свіжості. мелений лавровий лист, запашний перець, мелений селера – посилюють смак морський риби.

Чим і як приправити рибу для запікання? Не захоплюйтесь приправами. Якісна свіжа риба буде гарна без зайвих добавок: їй достатньо солі та перцю. Але якщо хочете поекспериментувати зі смаками, використовуйте розмарин, фенхель, імбир, гірчицю, м'яту та інші придатні для риби спеції та свіжі трави.

loading
×