Які спеції додати до глінтвейну?

До складу спецій для глінтвейну у наборах зазвичай входять:

  • кориця;
  • імбир;
  • кардамон;
  • часточки апельсина;
  • запашний перець;
  • гвоздика;
  • мускатний горіх.

Довідник з парних поєднань вина і спецій.

  • Базилік, м'ята, кінза, шисо (або перила), кервель.
  • Шавлія, Розмарин, Лаванда, Ялиця …
  • Орегано (Душиця звичайна), Тім'ян, Майоран, Естрагон, салат Бебі Ліф, Петрушка, Кріп …
  • Часник, Шалот, Цибуля-різанець, Порей, Ріпчаста цибуля.
  • Коріандр, кумін (зіра), кмин

Для того, щоб приготувати суміш для глінтвейну своїми руками нам не потрібно багато компонентів, достатньо столової ложки кардамону (краще зеленого), по 2 столові ложки гвоздики та запашного перцю, приблизно 6 паличок кориці завдовжки 7 сантиметрів і стільки ж суцвіть бадьяна.

loading
×