Які спеції додати до смаженої картоплі?
У смаженої картоплі досить яскравий смак, який не потребує великої кількості приправ. Трохи чорного меленого перцю, чилі та звичайної кухонної солі – це все, що потрібно. Щоб урізноманітнити смак вареної картоплі, додайте у воду під час варіння часник, лавровий лист, селера, кріп, петрушку та кінзу.May 25, 2016
Для того щоб картопля рівномірно обсмажилася її слід класти на сковороду шаром трохи більше 5 див. смажену картоплю необхідно наприкінці приготування. Так вона вбере менше жиру і не розвалюватиметься. Смажити картоплю необхідно на середньому вогні перевертаючи кожні 4-5 хвилин.
Ось кілька варіантів приправ – сумішей із прянощів та спеція, які відмінно поєднуються зі стравами з картоплі:
- Коріандр, чебрець, куркума, подрібнений корінь імбиру, лавровий лист, базилік, кріп;
- Куркума, майоран, перець мелений чорний, чабер, паприка, цибуля сушена і кріп, чебрець;
Склад та корисні властивості смаженого картоплі У складі продукту: картопля, жир (рослинна або вершкове масло, свинячий жир і т. д.), сіль.