Які спеції можна додавати у вино?

Якщо смак вина занадто кислий, ви можете додати цукор або фруктозу у готовий продукт. Але тоді вам потрібно зупинити бродіння, щоб дріжджова колонія не переробила цукор на спирт. Для цього в вино разом із підсолоджувачем додають міцний дистилят: бренді, виноградний спирт чи коньяк.

Найкраще ставити та витримувати вино у скляних чи дерев'яних бочках. Виноград та інші плоди чи ягоди, які ви використовуватимете для виноробства, мити не потрібно. На їх шкірках «живуть» бактерії, які відіграють роль природних плодових дріжджів. Саме завдяки їм починається процес бродіння.

Асортимент трав для домашнього вина

  • цефалофору ароматна;
  • буркун лікарський;
  • чебрець;
  • оман високий;
  • гравілат;
  • пижма;
  • аїр болотний;
  • родіола рожева та інші.

Sep 19, 2018

loading
×