Які субпродукти можна сушити у сушарці?

Сушу в сушарці для овочів та фруктів легеня, рубець, печінка яловича (але якщо собака схильна до алергії давати потрібно акуратно, спочатку перевірити, чи підійде їй це) куряча грудка, сухожилля, трахею яловичою. Собака в захваті.2 Nov 2020

Для приготування страв можна, можливо використовувати м'ясо курки, індички, яловичини, так само субпродукти : печінка, легеня, серце, пупки, рубець, вим'я, кишки та яловичі хвости.

Будемо сушити при температурі 100-120 градусів одну годину. За годину зменшуємо температуру до 50-60 градусів. При цій температурі продовжуємо підсушувати легке у духовці ще приблизно 3 години. Сушене легке для собаки в результаті у вас має вийти зовні досить хрустким, а всередині трохи м'яким.

В'ялені ласощі Будь-який субпродукт (рубець, печінка, серця, легеня) нарізають на невеликі частини і відправляють у духовку, яку перед цим розігрівають до 50 градусів. Час приготування становитиме приблизно 12 годин.

loading
×