Які сухарики?

Виходячи з основної сировини, їх ділять на пшеничні, пшенично-житні та житні. Щоб отримати продукт найвищої якості, необхідно використовувати хліб з особливо легкою та пористою структурою. Здобні сухарики виготовляють із пшеничного борошна вищого гатунку.

Сухаріки з білого хліба легко засвоюються, тому вони корисні людям, які мають різні труднощі з травленням, а люди похилого віку, які вживають їх в їжу, позбавляються метеоризму.

  • 60 г Снекіти "Кірієшки" – "Сир" Новинка 60 г Снекіти "Кірієшки" – "Піца" Новинка …
  • 70 г Сухаріки Baguet – піца + сирний соус "Heinz" 50 г Сухаріки Baguet – Лобстер 45 г + 25 г Сухаріки Baguet – лобстер + часниковий соус «Heinz».
  • 60 г Сухаріки Maxi – з соусом Начо 60 г Сухаріки Maxi – зі смаком смажених креветок 60 г
loading
×