Які трави додають до риби?

Риба дуже любить трави і добре вбирає їх аромати. Класичні трави петрушка, кріп, майоран, естрагон та чебрець, що володіють приємною пахучістю, підійдуть до будь-якої риби, і не нав'язуючи свій смак, зроблять страву ароматною та апетитною.

Щоб зробити колір страви більш апетитним – рум'яним, золотистим, можна додати у спеції для риби куркуму. Така приправа сподобається любителям солодкуватого присмаку в гарячому частуванні. З зелені з рибкою найкраще поєднується світлий та темний базилік, чебрець, петрушка будь-якого виду, кріп, меліса.

В основному для приготування риби можна використовувати будь-які спеції та прянощі. Риба чудово поєднується із зеленню, лаймом, лимоном, селера, пастернаком і корінням петрушки. Також добре підходять для риби перець (чорний, запашний, червоний), базилік, розмарин, аніс, фенхель, меліса та м'ята перцева.

Чим і як приправити рибу для запікання? Не захоплюйтесь приправами. Якісна свіжа риба буде гарна без зайвих добавок: їй достатньо солі та перцю. Але якщо хочете поекспериментувати зі смаками, використовуйте розмарин, фенхель, імбир, гірчицю, м'яту та інші придатні для риби спеції та свіжі трави.

loading
×