18Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Які вершки у раф?
Рецепт класичного раф кава
- кава дрібного помелу – 1 ч. ложка;
- питна вода – 50 мл;
- вершки (10-11%) – 100 мл;
- цукор – 1 ч. ложка;
- ванільний цукор – 1 ч. ложка.
Раф-кави (скор. «Раф») – Кавовий напій, готується шляхом додавання нагрітих парою вершків з невеликою кількістю піни (0,5 см) в одиночну порцію еспресо. Часто подається із сиропом.
Для тих, хто воліє пити кава зі вершками, експерти радять вибрати жирність не більше 10%, так як ще жирніший продукт набагато гірше розчиняється і плаватиме в чашці грудочками. Для прикраси напоїв та для збивання краще взяти вершки 30-38% жирності.