Які вершки у раф?

Рецепт класичного раф кава

  • кава дрібного помелу – 1 ч. ложка;
  • питна вода – 50 мл;
  • вершки (10-11%) – 100 мл;
  • цукор – 1 ч. ложка;
  • ванільний цукор – 1 ч. ложка.

Раф-кави (скор. «Раф») – Кавовий напій, готується шляхом додавання нагрітих парою вершків з невеликою кількістю піни (0,5 см) в одиночну порцію еспресо. Часто подається із сиропом.

Для тих, хто воліє пити кава зі вершками, експерти радять вибрати жирність не більше 10%, так як ще жирніший продукт набагато гірше розчиняється і плаватиме в чашці грудочками. Для прикраси напоїв та для збивання краще взяти вершки 30-38% жирності.

loading
×