Які види каш?

Види

  • Горохова
  • Гречана — найпоширеніша страва російської, білоруської, української та польської кухонь.
  • Манна кашакаша з манної крупи.
  • Гур'євська – манна каша на молоці та вершках з додаванням варення, меду, горіхів, сухофруктів, цукатів та прянощів.
  • Вівсяна каша, що готується з вівсяної крупи або пластівців.

Гречана каша Гречана каша Олена: Це, мабуть, найкорисніша з усіх каш, особливо зварена у чистій питній воді. Завдяки своїм корисним властивостям гречка допомагає позбутися зайвої ваги та знижує почуття голоду, що особливо актуально для тих, хто стурбований своєю фігурою. Крім того, має низький глікемічний індекс.

Рисова каша рятує при захворюваннях травлення та діареї. У ній багато вуглеводів і найкориснішої речовини – клітковини. Поживні властивості рису дещо відрізняються залежно від його виду: коричневий та пропарений рис містить більше мікроелементів, ніж білий рис.

loading
×