Які види пасти бувають?

спагетті А ось і найпопулярніша паста – Спагетті. В основному, вся ця паста не повинна варитися довше восьми хвилин, тільки в цьому випадку вона вважатиметься приготованою по-справжньому. А найкраще до спагетті підходять томатні соуси.

Макаронні вироби різної товщини, довжини та форми і стали називатися пастій. Паста – загальна назва для будь-яких виробів із тіста. Слово є калькою з італійської pasta (тісто, пиріг). Таким чином, будь-які макарони можна вважати пастою, але зовсім не всяка паста може називатися макаронами.

Існує шість основних видів макаронів: довгі, короткі, фігурні, макарони для запікання, для супів та для начинки. Капеліні – довга і дуже тонка паста завтовшки 1 мм. Вермішель – тонка паста до 2 мм завтовшки. Спагетті – найвідоміша тонка паста, що відрізняється довжиною до 50 см.

loading
×