Які вітаміни їсти?

Корисні властивості груш У ній багато вітамінів, велика кількість мікроелементів. Відповідно до досліджень, у груші містяться корисні, легкозасвоювані цукру; вітаміни А, С, К, групи В; хімічні речовини – калій, фосфор, кальцій, залізо, сірка, фолієва кислота, кобальт.

Корисні як профілактика появи холестеринових бляшок і атеросклерозу (клітковина знижує рівень холестерину в крові), мають сечогінну дію, беруть участь у кровотворенні, виводять з організму токсини та шлаки. Груша благотворно впливає на мікрофлору кишечника, покращує травлення та обмін речовин.

Ніжний смак та користь груші для організму пояснюються наявністю безлічі поживних речовин: мікроелементів (основні з них – залізо, калій та фосфор); вітамінів (А, Е, С, К, РР та В-групи); клітковини (розчинної та нерозчинної);

У плодах груш містяться практично всі корисні речовини: вітаміни – А, С, Е, Н, К, РР, групи В; макроелементи (такі як кальцій, магній, натрій, калій, фосфор, хлор, сірка), мікроелементи (залізо, цинк, йод тощо).

loading
×