Які вітаміни містить крабове м'ясо?

До складу крабового м'яса входять такі корисні речовини, як вітаміни С, В12, В2, Е та РР, сірка, мідь, фосфор, кальцій, магній та залізо, а також велика кількість натрію, амінокислоти та таурин. Це делікатес вважається дієтичним, тому добре підходить людям, які хочуть скинути зайву вагу.

Основна користь крабового м'яса – Збагачення організму йодом, тонізування щитовидної залози, відновлення гормонального рівня. Відзначається позитивна дія щодо серцево-судинної, імунної, нервової, кістково-м'язової системи.

Варене та консервоване м'ясо краба можна, можливо вживати в їжу, як закуску, без потреби гарніру. Також цей продукт додають у другі страви, супи та овочеві салати. М'ясо Краба відмінно поєднується з рисом, різноманітними соусами, яйцями та продуктами моря.

Крабове м'ясо (Сурімі) готове до вживання, не вимагає термічної обробки.

loading
×