Які вітаміни містяться у Крабі?
Воно містить значну кількість білка (16 г на 100 г їстівної частини), йоду, а також вітаміни (A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, PP), макроелементи (кальцій, магній, натрій, калій, фосфор), мікроелементи (залізо).
Основна користь крабового м'яса – збагачення організму йодом, тонізація щитовидної залози, відновлення гормонального рівня. Відзначається позитивна дія щодо серцево-судинної, імунної, нервової, кістково-м'язової системи.
склад краба зводиться до ряду мінералів: міді, кальцію та фосфору, а також вітамінів А, D, Е та В12, які гарантують злагоджену роботу серцево-судинної системи, попереджаючи ряд захворювань та зміцнюючи стінки судин.
Користь крабового м'яса підтверджена дієтологами та медиками. Насамперед, цей продукт є безцінним джерелом білка, поліненасичених жирних кислот, цинку та вітаміну C. До складу крабового м'яса також входять йод, кальцій, калій, потужні антиоксиданти, мінерали та вітаміни.