Які вітаміни містяться в м'ясі?

Вітаміни м'яса H, PP, A, E, B, D.29 Aug 2020

Зміст у м'ясі вітамінів і мінеральних речовин М'ясо є одним із джерел білка (вміст – 15-20 %), мінеральних речовин (вміст коливається від 0,8 до 1,6 %), – в основному це фосфати калію, кальцію, магнію, цинк та мідь, а також залізо.

Користь яловичини для організму обумовлена ​​наявністю вітамінів Е, В1, В2, В5, В9, РР. Крім того, в ній міститься біотин, що благотворно впливає на шкіру, нігті та волосся, а також натуральний антидепресант холін, що нормалізує обмін речовин.

Харчова цінність та хімічний склад "Яловичина, котлетне м'ясо".

НутрієнтКількість% від норми 100 г
Вітаміни
Вітамін В1, тіамін0.06 мг4%
Вітамін В2, рибофлавін0.16 мг8.9%
Вітамін В4, холін70 мг14%
loading
×