Які вітаміни слід приймати за низького гемоглобіну?

вітаміни B (1, 2, 5, 6, 9), E, ​​PP; Регулярне додавання до меню яловичини не тільки збільшує знижений гемоглобін. Також відбувається «чистка» кров'яного складу завдяки вмісту гемового заліза. М'ясо благотворно позначається на стані шкіри та волосся, живить клітини киснем, активізує обмінні процеси.

Фолієва кислота – один з вітамінів групи В. Вона є необхідним компонентом при виробництві гемоглобіну в організмі.

Щоб підвищити рівень гемоглобіну, рекомендується вживати печінку, нирки, серце, біле м'ясо курки. З круп віддайте перевагу гречці, квасолі, сочевиці, гороху та іншим бобовим. Серед овочів найкраще є томати, молода картопля, цибуля, гарбуз, салат.

loading
×