Які вітаміни у рибі кефаль?

Кефаль багата вітамінами, мікро- та макроелементами: вітаміном PP, хлором, цинком, хромом, фтором і особливо фосфором. Вона також є джерелом вітамінів групи В.

Добре поєднується з соусом з білого вина та цибулею, відмінна на смак у риб'ячому бульйоні. Також кефаль засмажують до хрусткої скоринки на розпеченій олії, попередньо запанувавши її в сухарях. Риба чудово підходить для приготування запіканки, особливо з додаванням білих грибів.

Кефальмає дуже цінне, ніжне і смачне м'ясо. Кефаль містить жири, білки, фосфор, кальцій, хлор, цинк, хром, фтор, молібден, нікель, вітаміни РР, В1, провітамін А.

Кефаль охолоджена 2-3кг – купити за ціною: 455 руб./кг в інтернет-магазині "Рибоєдів"

loading
×