Які вітаміни в апельсиновому фреші?

Користь апельсинового соку У апельсиновому соку міститься також вітамін А, Е, К, вітаміни групи В. Також до складу входять незамінні амінокислоти, органічні кислоти, мікроелементи (калій, кальцій, мідь, магній, залізо, цинк, фосфор, бор, фтор, сірка, марганець, кобальт, хлор, йод), пектинові речовини.

Користь апельсинового фрешу: Містить велику кількість вітамінів У складі апельсинового фрешу вітаміни РР, С, Е, А та К; Містить корисну клітковину, яка покращує роботу ШКТ, а також сприяє схуднення та виведення токсинів з організму; Антиоксиданти.

Але що буде, якщо пити апельсиновий сік кожен день? Постійне вживання апельсинового соку може збільшити ризик діабету другого типу на 21 відсоток. Причому ефект від соку не можна порівняти з тим, як якщо б людина з'їла звичайний апельсин. Від натурального фрукта ризик розвитку діабету, навпаки, знижувався на 23 відсотки.

Згідно з дослідженням JAMA, апельсиновий сік без насичених і уповільнюючих травлення поживних речовин, таких як клітковина, здорові жири або білок, може спричинити підвищення та збій рівня цукру в крові, що може призвести до збільшення ваги так само, як і газування.

loading
×