Яким є персик маракуйя?

Є маракуйю дуже просто: плоди потрібно помити і розрізати навпіл. М'якуш, що знаходиться всередині, зручно є десертною ложечкою. Пешн фрут їдять разом із кісточками, а ось шкірку ні в якому разі є не можна, адже вона містить токсичні речовини.

Плоди маракуї вживають у свіжому вигляді, зазвичай розрізають навпіл їдять м'якуш ложечкою. Роблять із плодів маракуї соки, джеми, застосовують у кондитерських виробах, додають у йогурти та морозиво.

Кісточки цього фрукту їстівні. На тлі загального післясмаку кісточки можуть здатися гіркими, тому, якщо ви не хочете їх їсти, можна, можливо їх позбутися. Для цього просто треба протерти м'якоть через сито, тоді залишиться лише кисло-солодка частина плода.

Пасифлора благотворно впливає на печінку та сечостатеву систему, допомагає жіночому організму в клімактеричний період, стабілізує артеріальний тиск, знімає напади мігрені та допомагає боротися із зайвою вагою.

loading
×