Яким соком краще розбавити мартіні?

Сік "Мартіні" змішують з кислими соками без м'якоті. Добре поєднуються з пряним ароматом цитрусовий, гранатовий та вишневий фреші. Виражений смак соку не зробить "Мартіні" водянистим, при цьому можна значно знизити міцність.Feb 11, 2019

Класичний варіант – розбавляти мартіні соком у пропорції один до одного або наливати в келих відразу дві частини соку. Джин та спрайт. Багатьом подобається поєднувати мартіні з джином чи спрайтом. Пропорції такі: дві частини мартіні та одна частина джину (спрайту).

Мартіні Б'янко – неміцний напій, закушувати його не обов'язково. Підкреслити смак допомагають солоні горіхи, мигдаль, крекери, оливки та твердий сир. При подачі в барах та ресторанах келих з коктейлем Б'янко або чистим мартіні прикрашають часточкою лимона, шматочком цибулі або оливкою їх можна вживати як закуску.

Вермут – Досить солодкий напій, тому і з'явилася традиція змішувати його з соком. Для цього добре підходять фреш з кислинкою, наприклад, яблучний або апельсиновий.

loading
×