Який буває Апероль?
Зазвичай в описах Апероль смак вказують за його основними компонентами: гіркий апельсин, тирлич і ревінь. Але, якщо бути точніше, знаменитий аперитив має смак, що поєднує аромат розтопленого апельсинового морозива зі злегка гіркуватим післясмаком.
Пити "Апероль" можна, можливо у чистому вигляді або у поєднанні практично з будь-якими напоями – від коньяку та вермуту до содової та лимонаду. Неміцний алкоголь не потребує закусок і добре освіжає, особливо з льодом і часточками апельсина. П'ють аперитив охолодженим із чарок для лікеру.
Все тому, що в AperolКрім трьох десятків натуральних складових, є синтетичний барвник з назвою «сонячний захід» або харчова добавка E110. Власне, через останню лікер у Білорусі і заборонили: багато медиків вважають, що він може викликати алергію у людей з непереносимістю аспірину.