Який буває Апероль?

Види Апероля Напої відрізняються міцністю та смаковими особливостями: Aperol – Класичний, автентичний лікер з міцністю в 11-15 відсотків. Aperol Soda – легкий, слабоалкогольний напій, смак якого відповідає оригінальному, проте міцність не перевищує 3 градуси. З'явився він далекого 1995 року.Aug 24, 2020

Зазвичай в описах Апероль смак вказують за його основними компонентами: гіркий апельсин, тирлич і ревінь. Але, якщо бути точніше, знаменитий аперитив має смак, що поєднує аромат розтопленого апельсинового морозива зі злегка гіркуватим післясмаком.

Пити "Апероль" можна, можливо у чистому вигляді або у поєднанні практично з будь-якими напоями – від коньяку та вермуту до содової та лимонаду. Неміцний алкоголь не потребує закусок і добре освіжає, особливо з льодом і часточками апельсина. П'ють аперитив охолодженим із чарок для лікеру.

Все тому, що в AperolКрім трьох десятків натуральних складових, є синтетичний барвник з назвою «сонячний захід» або харчова добавка E110. Власне, через останню лікер у Білорусі і заборонили: багато медиків вважають, що він може викликати алергію у людей з непереносимістю аспірину.

loading
×