19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Якій частині курки найбільше білка?
Вчені проводили масу досліджень, у ході яких вираховували кількість холестерину та жирів, що містяться в цілому курці та в її окремих частинах. У результаті вони дійшли висновку, що грудинка та філе – це найдієтичніші і, відповідно, корисні частини птахи, тому що в них найменше холестерину та жиру.
Повідомити про помилки та неточності
Нутрієнт | Норма |
---|---|
Основні нутрієнти | |
Білки | 75 г |
Жири | 84 г |
Вуглеводи | 310 г |
Найдієтичніша частина курки – куряча грудка, в 100 г сирої курячої грудки міститься 19 г білків. У тому ж кількості курячого м'яса, але без шкіри міститься 21 г білків.