Який до смаку червоний рис?

У вареного червоного рису приємний горіхово-пшеничний аромат, а смак нагадує гречку. Його можна приготувати як гарнір, використовувати для плову, салатів, запіканок, голубців, котлет і навіть солодких десертів.Feb 7, 2015

Червоний рис не лише корисний продукт. Якщо його приготувати, дотримуючись простих правил, він вразить навіть вишуканого гурмана. Ніжний солодкуватий смак рису з нотами жасмину та мигдалю (іноді з присмаком житнього хліба) відмінно поєднується з фруктами, сухофруктами, горіхами, овочами, м'ясом, рибою, морепродуктами та грибами.

Бутанський червоний рис – Різновид середньозернового японського рису. Зазнає часткового шліфування, через що частина червоної оболонки залишається на зернах. У вареному вигляді набуває темно-рожевого кольору. Відрізняється яскравим ароматом та пікантним смаком.

Червоний рис використовують як самостійне блюдо, і включають у складі інших блюд. З нього роблять плов, запіканки, солодкі страви. Червоний рис гармонійно поєднується з морепродуктами, тушкованими овочами. Розсипчастий Мал додають у салати.

loading
×