Який гарнір до крил?

Овочі зроблять страву корисною та цікавою, а також послужать чудовою. гарніром. Завдяки нетривалому маринуванню в суміші прянощів та майонезу з часником курячі крила виходять дуже соковитими та ароматними. А запечені гарбуз та броколі – ніжні та просочені соком курячих крилець.

Крила поділяємо на 2 частини, цибулю ріжемо кубиком. Цибулю обсмажуємо до рум'яності на сковороді, додаємо крила, так само обсмажуємо до рум'яності, не до готовності. Додаємо спеції та приправи. Засинаємо гречку, доливаємо води, щоб покривало з 1,5-2 пальця (приблизно як на плов), додаємо лавр.

В Росії гарніром прийнято називати доповнення до м'ясних чи рибних продуктів у вигляді круп, макаронних виробів, овочів тощо.До списку гарнірів для основних страв та продуктів входять:

  • Булочки (або інший хліб)
  • Гремолату
  • Грінки
  • Волоський горіх
  • Дюксель
  • Зелена або смажена цибуля
  • Ікра
  • Імбир
loading
×