Який крем чиз кращий?

Для приготовлення крему нам потрібні саме сирні вершкові сири. Плавлені тут не підійдуть. Найпопулярнішими серед них є Філадельфія, Маскарпоне, Альметте та у нашому регіоні польський вершковий сир Лачати. З усіх цих сирів виходить чудовий кремчиз.

При виборі сиру для приготування кремчиза обов'язково звертаємо увагу на склад: Сир, вершки, сухе молоко, закваска та сіль – ось те, що має бути у вашому сирі. Якщо ви побачили ароматизатори, то краще пошукайте сир іншого виробника. Сирний сир, до речі, це не тільки смачно, а й корисно.

Сир (як Кремет Хохланд) можна використовувати в кондитерському виробництві – для кремів у торти, кекси, капкейки, для приготування мусів та чізкейків. Також продукт підходить для бутербродів, соусів, закусок традиційної та японської кухні, салатів.

loading
×