Який кунжут смачніший за білий чи чорний?
Біле кунжутне насіння має багатий горіховий смак, їх зазвичай використовують у солодких рецептах, таких як торти, хліб, булочки, батончики. Білий кунжут найкраще підходить для витонченої випічки. Насіння чорного кунжуту має сильніший аромат. Біле насіння має не такий виражений, м'якший аромат.
Який кунжут корисніше чорний чи білий? Це факт, що насіння чорного кунжуту містять на 60% більше кальцію, ніж білий кунжут. Обидва вони є відмінним курсом міді та магнію, і складаються майже з однієї й тієї ж кількості.
Насіння кунжуту мають горіховий аромат та нейтральний горіховий смак. Насіння чорного кунжуту мають більш яскраво виражений смак та аромат. Гарний кунжут не містить жодних домішок, при підсмажуванні він набуває яскравого горіхового. смак та аромат без прогорклих тонів.
Чорний кунжут має більш яскравий і терпкий смак, гірший ніж білий. У білого нотки солодкуватого горіхового смаку, що дозволяє додавати його в солодкі страви та випічку. Запах. Темний вигляд має різкий сильний запах, у світлого приємний горіховий аромат.