Який має бути до смаку глінтвейн?

Наприклад, найскладнішим по смаку вважається напій з Німеччини – тут його готують з додаванням бренді, хересу або портвейну, а як спеції беруть мускат, ваніль і кардамон. У французькому червоному глінтвейні обов'язково присутні коньяк та цитруси. А британці з'єднують вино з лимонами, корицею та гвоздикою.

Глінтвейн – німецький Glühwein – один із найпопулярніших винних коктейлів. І точно найзатишніший, ароматний і зігріваючий напій для холодного зимового вечора. Його склад простий і геніальний: червоне вино, цукор, прянощі.

Якщо ваш #глінтвейн гірчить, значить, він приготовлений неправильно – занадто довге нагрівання надає спеціям (а заодно і напою) гіркий присмак 😣. Звичайно, в домашніх умовах ви можете використовувати мелену пряну суміш (такі продаються в супермаркетах із позначкою «для глінтвейну»).

loading
×