Який має бути смак у бринзи?

Смак – помірно солоний, кисломолочний. Брусочки можуть бути деформовані і мати тріщини. Бринза – важливий продукт у східноєвропейській та кавказькій кухні. Її виготовляють уже понад 4000 років.

Смак: Бринза досить сильно посолена, має кислувато-молочний смак. Фета ж має менш солоний, але більш пікантний смаком. Консистенція: Бринза має досить щільну консистенцію, ламку, але не крихітну.

Свіжість бринзи визначити дуже просто. Продукт має бути білого або трохи жовтуватого кольору. Запах має бути приємним, вершковим. Різкий запах аміаку свідчить про неправильне зберігання.

Справжня і добре дозріла бринза не кришиться, коли її розрізають ножем. Фахівці відкрили таємницю: дозріла бринза відрізняється ненав'язливим молочно-кислим смаком, але аж ніяк не гірким, яким відрізняється недозріла. бринза. Має бути відчуття м'якості текстури, але бринза не має бути з консистенцією гуми.

loading
×