Який на смак смажений тарган?

На смак нагадують кабачкові насіння, – Додавав інший. – Як попкорн, – хором заявили дівчата. Слідом за тарганами засмажили цвіркунів. – Хрусткі, всередині трохи кишків, – смакували цвіркунів хлопці.

Таракан у роті апетитно хрумтів, а на смак виявився досить приємним і незвичайним – солодкуватим.

Їжа з тарганів Найпопулярніша страва з тарганів – це звісно, смажені таргани, вони виходять сухими і хрусткими, на смак нагадують піджаристу курячу шкірку: жорстка, хрумка, тільки не така жирна і з іншим смаком. Гарна як закуска, як добавка до овочів чи салату.

Дуже розвинена у Китаї. Вирощені таргани використовуються як їжа для людей і корми для домашніх тварин, а також йдуть у фармацевтичну промисловість для виробництва ліків. Тараканів зазвичай умертвляють у баках з окропом, висушують і перемелюють.

loading
×