Який напій виробляється на основі цукрової тростини?

Кашаса (порт. cachaça) – міцний алкогольний напій, що отримується шляхом дистиляції чистого екстракту цукрової тростини (перегонка соку цукрової тростини, що забродить). Фортеця 37,5-40 градусів. У низці країн називається бразильським ромом.

Роми виробляють практично у всіх латиноамериканських країнах, багатьох азіатських країнах і нерідко із привізної сировини у країнах. Окремий підвид дистиляту з цукрового тростини – бразильська кашаса.

Rhum – ром французької стилю (на основі свіжого соку цукрової тростини) Цей рум («ром" французькою) Виготовляється на колишніх (або нинішніх) французьких теренах.

В даний час назва рому Найчастіше засновано на назві території його походження. Для рому з іспаномовних країн використовується слово «ron».

loading
×