Який найкраще купити апарат для цукрової вати?

Яке обладнання ми пропонуємо для середньої завантаженості – Floss Boos та EX Breeze від Gold Medal; для малої завантаженості – EF-MF-03 та EF-MF-05 (Starfood), Twister-M (ТТМ), WY-MF03 (GASTRORAGE), CC-7E (ENIGMA); для високої продуктивності (до 5 кг) – Focus M2 (ТТМ).

Для приготовлення цукрової вати Вам потрібні цукор та спеціальна смакова добавка Flossine: 1банку Flossine (454гр) на 50кг цукру. За умови приготування порцій цукрової вати по 15гр з 1 кг цукру вийде 66 порцій.

Ми вже з'ясували, що собівартість 1 порції цукрової вати дорівнює приблизно 3 рублям. Можна вважати, що навіть при продажу 1 порції за 50 рублів і загальної реалізації товару за добу не менше 100 штук виручка на день складе 5000, на місяць – 150 000 руб.

loading
×