Який ополоник краще вибрати?

За зовнішнім виглядом і фізичними властивостями, що виявляються у звичайних побутових умовах, не так просто відрізняти полімери один від одного. Але якщо не користуватися хімічною термінологією, просто порівнявши потрібні на сучасній кухні властивості матеріалів, можна коротко сказати, що силікон перевершує нейлон.

Існують основних два види ополоників столові та кухонні. Кухонний ополоник це глибокий кухонний інструмент для розливу перших страв на тарілки. При розливі борщів та супів кухарі допомагають чітко відміряти порції. Що зручно не лише вдома, а й у різних закладах громадського харчування.

Міні-ополоником зручно розливати тісто на сковороду при приготуванні млинців або оладок – вони виходять акуратними та невеликими.

loading
×