Який посуд для якихось напоїв?

Як підібрати напій потрібний келих Для червоного вина – об'ємні келихи з вузьким шийкою. Для білого вина келихи на 100 мл без звуженого шийки, фужери більш витягнутої форми. Для коктейлів вибирайте келихи того типу алкоголю, на основі якого зроблено напій. Для лікерів – невеликі келихисхожі на винні.

Що стосується келихів і склянок, то тут принципова відмінність в обсязі ємності – чим менше посуд, тим міцніше напій подається у ній. У великих келихах подають напої, які п'ють маленькими ковтками протягом багато часу. Алкоголь, який наливають у чарки та стопки випивається залпом.

Посуд для подачі гарячих напоїв!

  • гуртки для подачі глінтвейну або грогу з кераміки та скла
  • скляні чайники для подачі популярних фруктових чаїв
  • чайники з ситом та френч-преси для подачі традиційних чаїв
  • келихи для подачі какао, гарячого шоколаду та різних напоїв з кави

Dec 15, 2015

loading
×