Який прибуток ресторану?

Річний оборот ресторану, відкритого у правильному місці та за правильною концепцією, може становити понад $1 млн, а прибуток – біля 30%. Не дивно, що кількість охочих відкрити свій заклад, незважаючи на економічні катаклізми та мінливі смаки публіки, не зменшується.28 May 2012

Мінімальна рентабельність у ресторанному бізнесі становить 20%, середня – близько 25%, а у разі успіху вона може досягати 50-60%.

Як розрахувати рентабельність ресторану? Дотримуйтесь цієї формули: Чиста прибуток = Загальний дохід – Операційні витрати (інгредієнти + зарплата + оренда + інші витрати) Рентабельність = (Чиста прибуток / Загальний дохід) x 100%

2,5 роки Дотримуючись цих основних двох правил, ресторан середнього класу повністю окупиться вже за 2-2,5 року. Звісно, ​​це середній термін окупності, залежно від конкретного випадку, він може бути коротшим або довшим. Що ж до прибутковості ресторанного бізнесу, то переважно все залежить від ресторатора.

loading
×