19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Який продукт містить найбільше аскорбінової кислоти?
Усе фрукти, що відносяться до цитрусових, а саме: мандарини, лимони, апельсини, грейпфрути – містять велику кількість аскорбінової кислоти.
ПРОДУКТИ З ВИСОКОМУ ЗМІСТЮ ВІТАМІНУ З:
Назва продукту | Зміст вітамін А З 100гр | Відсоток добової потреби |
---|---|---|
Ківі | 180 мг | 257% |
Гриби білі сушені | 150 мг | 214% |
Петрушка (зелень) | 150 мг | 214% |
Капуста брюссельська | 100 мг | 143% |
•Dec 8, 2015
Найкращими джерелами вітаміну С є овочі та фрукти, ягоди, соки; шипшина, обліпиха, паприка, чорна смородина, ожина, полуниця, цитрусові, червона смородина, капуста, броколі, цибуля, брюква, аґрус, малина, помідори, цвітна капуста.