Який рис найкраще?

Нешліфований рис (бурий, червоний чи чорний), у якому збережена оболонка, вважається кориснішим, але вариться вдвічі довше і в готовому вигляді не такий м'який, як очищений рис.Sep 17, 2015

Бурий рис Мал – мабуть, самий корисний вид рису, тому що зберігається його оболонка, а отже, і всі цінні речовини. Такий Мал складніший у приготуванні, варити його потрібно на півгодини довше, зате це дійсно корисний для організму сорт рису, який рекомендують усі дієтологи.

Бурий рис «Найкориснішим сортом рису вважається бурий. Він знижує „поганий“ холестерин, благотворно впливає на роботу серця, нервової системи, покращує роботу ШКТ, сприяє зниженню ваги. Бурий Мал має низький глікемічний індекс та повільні вуглеводи у складі, тому і показаний діабетикам.

У кулінарії пропарена крупа вигідно відрізняється своїми властивостями від звичайного рису: У процесі приготування вона вбирає вдвічі більше води, тому калорійність готової страви значно нижча. При варінні зберігає форму – це зручно при приготуванні салатів. Чи не злипається навіть при вторинному підігріванні.

loading
×