Який рис використати для каш?

Для каші найкраще використовувати круглий білий рис. У разі потреби переберіть його від сміття. Потім ретельно промийте крупу під проточною водою або кілька разів у мисці.

Для приготовлення молочної каші краще використовувати Мал з коротким чи круглим зерном. Після кип'ятіння коротко зерновий Мал стає дуже ніжним та м'яким. Він поглинає більше рідини під час приготування, тому він підходить для солодких страв.

Каша молочна з довгозерного рису в мультиварці – чудовий варіант для ситного та корисного сніданку. У мультиварці готувати кашу просто та дуже швидко. А виходить вона особливо ніжною і смачною.

Розсипчастий і водолюбний Таким може бути довгозерний Мал – жасмин, басмати, індика. У цих сортах невисокий вміст крохмалю та при варінні Мал не стає клейким.

loading
×