Який шоколад краще вибрати для виготовлення цукерок?

Варто відмовитися від шоколаду, який містить какао-порошок, ідеальний шоколад для кондитера вміст терте какао (какао-масу). У натуральному шоколаді може міститися тільки натуральний ароматизатор – це ваніль, ніяких штучних ароматизаторів.

Кондитерські шоколад та какао Кондитерський шоколад – Поняття, що охоплює цілий ряд видів шоколаду та продуктів на його основі для виробництва кондитерських виробів.

Найкращий шоколад для темперування виробляють у Франції, Швеції та Бельгії. Ідеальний шоколад для темперування виконаний у формі калети. Шоколад для темперування може бути будь-яким: чорним, молочним чи білим. Але починати легше із темних сортів.

Будь-який шоколад, але краще більш плинний. Або окремо розтопити какао-масло і додати|добавляти| шоколад. Такий шоколад краще проникне у всі опуклості та увігнутості 😁.

loading
×