19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Який сир без сичужного ферменту?
Лакто-вегетаріанці залишають у своєму раціоні молочні продукти, але чому ж вегетаріанці не їдять сир? Все просто: сир, приготовлений із застосуванням тваринного сичужного ферменту, передбачає негуманні дії під час його виробництва та не відноситься до вегетаріанського продукту.
Сичужний сир – молочний продукт, одержаний шляхом переробки молока з додаванням сичужного ферменту.Він буває кількох видів:
- Твердий сичужний сир. Наприклад, Пармезан. …
- М'який сичужний сир. Наприклад, Адигейський, Сулугуні. …
- Напівтвердий сичужний сир. …
- Розсільний сичужний сир.
Вегетаріанський сир з мікробіальним сичужним ферментом (без тваринного сичуга):
- "Oltermanni" ТМ "Valio" – 3 види жирності. …
- "Edam", "Gouda", "Maasdam", "Atleet" ТМ "Valio", а також інші сири Valio.
- ТМ "Казерай Шампіньйон" (Kaserei Champignon). …
- "Emmental", "Maasdam", "Madrigal", "Edam" ТМ "President".