Який сир без сичужного ферменту?

Лакто-вегетаріанці залишають у своєму раціоні молочні продукти, але чому ж вегетаріанці не їдять сир? Все просто: сир, приготовлений із застосуванням тваринного сичужного ферменту, передбачає негуманні дії під час його виробництва та не відноситься до вегетаріанського продукту.

Сичужний сир – молочний продукт, одержаний шляхом переробки молока з додаванням сичужного ферменту.Він буває кількох видів:

  • Твердий сичужний сир. Наприклад, Пармезан. …
  • М'який сичужний сир. Наприклад, Адигейський, Сулугуні. …
  • Напівтвердий сичужний сир. …
  • Розсільний сичужний сир.

Вегетаріанський сир з мікробіальним сичужним ферментом (без тваринного сичуга):

  • "Oltermanni" ТМ "Valio" – 3 види жирності. …
  • "Edam", "Gouda", "Maasdam", "Atleet" ТМ "Valio", а також інші сири Valio.
  • ТМ "Казерай Шампіньйон" (Kaserei Champignon). …
  • "Emmental", "Maasdam", "Madrigal", "Edam" ТМ "President".
loading
×