Який смак має сир з Пажитником?

Має ніжний молочний, злегка солодкуватий смак, напівтверду текстуру та тонку щільну натуральну кірку. Це так званий сир щодня! Хороший для приготування гарячих бутербродів (сир добре плавиться) і різних страв, а можна нарізати його тонкими смужками і додати в салат.

за смаку насіння пажитника нагадують квасолю. Свіжа зелень рослини пахне грибами. Тому його називають грибною травою. Великі та яскраві боби пажитника та зелене листя рослини свідчить про якість продукту.

Сир корисний великою кількістю білка, а також жирами. Пажитник – це джерело різних макро- та мікроелементів, особливо багато вітаміну В2 та B9. Також присутні амінокислоти. Насіння пажитника дуже часто застосовуються в народній медицині і як поживні добавки в їжу.

Опис Пажитник – це і спеція, і лікарський засіб, який надасть вашим стравам неповторного аромату. У нього легкий горіховий присмак, солодкуватий запах, що віддає легкою гіркуватістю.

loading
×