Який смак сиру моцарелла?

На відміну від пряного та насиченого пармезану, моцарелла має ніжний вершковий смак. Її м'які цитрусово-солом'яні нотки наголошують, але не «заглушають» смакові якості інших інгредієнтів страви. Особливо гармонійно сир поєднується з овочами, зеленню, білим вином або вермутом, шинкою, оливками та ягодами.Sep 15, 2017

Як альтернатива моцарелле, для піци можна придбати будь-який інший сирякий добре плавиться. Найчастіше використовують сулугуні, адигейський сир, тильзитер або бринзу.

Міні-моцареллу їдять як закуску або додають у блюдо повністю, не розрізаючи. Вона чудово підходить для салатів. З таким сиром красиво виглядають помідори черрі, виноград, ягоди – інгредієнти, які повторюють форму. моцарелли. У компанію до них можна взяти свіжомелений чорний перець та ароматну зелень, наприклад базилік.

Адже цей продукт додають у різні страви. Не всім можна їсти цей продукт. Не варто вживати моцареллу при гломерулонефриті, нирковій недостатності, шлунковій виразці, високому артеріальному тиску. Не можна є цей сир у несвіжому виглядіЦе може призвести до серйозних проблем зі здоров'ям.

loading
×