Який сорт борошна для млинців?
Традиційно млинці та млинці робляться з пшеничного борошна вищого гатунку. Вони найбільш однорідні за текстурою, така мука містить достатньо клейковини, тому млинці можна робити які завгодно і за величиною і за товщиною.20-Oct-2018
Борошно пшеничну хлібопекарську я використовую для всіх видів випічки. На що слід звернути увагу при покупці, так це на дату виготовлення та для будь-якого тесту обов'язково просівати її.
ПП млинці з цільнозернової борошна Проте сьогодні все більше і більше людей вибирають саме цільнозернову борошно, оскільки вона містить у рази більше клітковини, корисних речовин і мінералів, ніж звичайна пшенична.
Згідно з ГОСТом, найвищий сорт пшеничний борошна – це сорт екстра. Далі по низхідній слідують вищий сорт, крупчатка, борошно 1 та 2 сорти, а замикає список шпалерна борошно. Борошно вищого сорти і сорти «екстра» – найніжніша, повітряна, підходить для випікання коржів для торта, булочок, кексів, бісквіту.