Який термін цукру?

ГОСТ За ГОСТом №26907-86 термін придатності цукру-рафінаду та звичайного продукту в мішках у опалюваних кімнатах при температурі від 25 градусів та вологості від 70 % становить до 8 років. Якщо він знаходиться в неопалюваних складах, цей показник зміниться. Цукор-рафінад можна буде тримати до 5 років.

Без терміну придатності: які продукти можна зберігати дуже довго

  • Мед Його вважають єдиним продуктом на землі, не мають терміну придатності. …
  • Ще один солодкий продукт-довгожитель. …
  • Сіль …
  • Соєвий соус …
  • Білий рис.
  • Сухе молоко …
  • Сушена квасоля.
  • Сиропи

Основні вимоги до зберігання цукру: Тому дуже важливо зберігати цукор у сухому місці, у щільно закритій тарі. Також цукор добре вбирає сторонні запахи, тому ємність для зберігання цукру повинна бути виготовлена ​​з матеріалу, що не вбирає та не віддає запахи.

Можна зберігати цей продукт у холодильникуАле слід пам'ятати, що перед вживанням йому необхідно дати час для того, щоб зігрітися.

loading
×