Який термін придатності каші?

Каші Термін придатності каші, звареної на молоці/воді при температурі від +4˚C до -2˚C не перевищує відповідно 24 та 48 годин. За цей термін каша не зіпсується, проте може трохи затвердіти.

Рекомендований термін придатності охолодженої продукції за температури 2-6°С – трохи більше 72 годин.

Крупи Гречка, рис, пшоно – продукти, які купують у великих кількостях та зберігають довго. Вважається, що якщо в них не завелися шкідники, значить, крупа годиться у їжу. Насправді у всіх цих круп є суворо визначений термін придатності, який зазначається виробниками на упаковках.

Зразкові терміни зберігання круп (у місяцях) становлять: Пшоно шліфоване – 9 (для південних районів – 6). Крупа манна, кукурудзяна, вівсяна – 10.

loading
×