Який термін придатності у майонезу Ряба?

Термін придатності до зберігання 90 діб, При температурі від 0 градусів до +6, це означає в холодильнику. Це говорить про те, що майонез є максимально натуральним.

Про товар

Умови зберіганняНатуральна рецептура майонезу Ряба вимагає особливих термінів та температури зберігання. Після розтину зберігати в холодильнику.
Термін придатності залежно від t90 діб за температури від 0 до +6 °C, 45 діб за температури від +6 до +18 °C

Термін та температурний режим зберігання майонезу вказано на упаковці, для кожного вони свої. Зазвичай термін зберігання не перевищує 30 днів при температурі від 0 до 10 °С, 20 днів – при температурі від 10 до 14 °С та сім днів – при температурі від 14 до 18 °С.

Зверніть увагу на зовнішній вигляд продукту: у ньому не повинно бути бульбашок повітря. Якщо є, то він зіпсований. Розшарування емульсії та виділення жиру говорять про те, що продукт, швидше за все, неправильно зберігали або було порушено технологію приготування.

loading
×