Який термін придатності випічки?

Умови та термін зберігання булочних виробів залежить від різних чинників. Перше, на що потрібно звернути увагу – вага. Дрібна продукція розраховується терміном до 16 годин зберігання, а більша – на 24-36 годин. Булочки температура зберігання становить 20-25 градусів, а вологість – 75%.

Хліб і ГОСТи Відповідно до державного стандарту, найшвидше псується — білий хліб, оскільки його термін придатності без упаковки становить 24 години. Хліб з житнього борошнатримаєтьсядовше, але через 1,5 дні його смакові якості неминуче починають погіршуватися.

Який термін придатності хліба та хлібобулочних виробів за ГОСТом

СортТермін придатності
Батон2413
Булочки4813
Дарницький4813
Домашній3613
loading
×