19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Який термін придатності випічки?
Умови та термін зберігання булочних виробів залежить від різних чинників. Перше, на що потрібно звернути увагу – вага. Дрібна продукція розраховується терміном до 16 годин зберігання, а більша – на 24-36 годин. Булочки температура зберігання становить 20-25 градусів, а вологість – 75%.
Хліб і ГОСТи Відповідно до державного стандарту, найшвидше псується — білий хліб, оскільки його термін придатності без упаковки становить 24 години. Хліб з житнього борошнатримаєтьсядовше, але через 1,5 дні його смакові якості неминуче починають погіршуватися.
Який термін придатності хліба та хлібобулочних виробів за ГОСТом
Сорт | Термін придатності | |
---|---|---|
Батон | 24 | 13 |
Булочки | 48 | 13 |
Дарницький | 48 | 13 |
Домашній | 36 | 13 |