Який термін зберігання тушонки?
Максимальний термін придатності тушонки для споживача 2 роки. А після відкриття консерви термін її становить 2-3 дні. Якщо тушонка знаходиться в залізній тарі, то після її відкриття вміст бажано викласти в іншу тару, наприклад, банку або тарілку.Oct 17, 2018
На кухні Тушенька не любить світло, але цілком нормально ставиться до досить високої температури. Тому її можна зберігати у закритій кухонній шафі подалі від джерела тепла до 3 років.
Щоб розвіяти можливі Ваші побоювання з приводу короткого залишкового терміну зберігання – наші консерви виготовляються у банках з алюмінію. Алюміній не окислюється і взаємодіє з продуктом. То є продукт залишається безпечним для вживання навіть згодом після закінчення терміну придатності.
Термін придатності тушонки, Як пише Роскачество, – від 3 до 5 років, залежно від виду тари: алюмінієвої або бляшаної. Зазначається, що перевагу варто віддавати банкам, промаркованим написами «ГОСТ 5284-84 "Яловичина тушкована"" або "ГОСТ 697-84 "Свинина тушкована"».