19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Якої зелені багато вітаміну К?
Багато вітамін А До міститься, наприклад, у петрушці та інших пряних травах, у квашеній капусті, у кропиві, брюссельській капусті, шпинаті, паростках пшениці, соєвому борошні, броколі, ріпаковій олії, ягодах шипшини, капусті, пшеничних висівках, картоці , квасолі.
ПРОДУКТИ З ВИСОКОМУ ЗМІСТЮ ВІТАМІНУ ДО:
Назва продукту | Зміст вітамін А До 100гр | Відсоток добової потреби |
---|---|---|
Кінза (зелень) | 310 мкг | 258% |
Салат листовий (зелень) | 173 мкг | 144% |
Цибуля зелена (перо) | 167 мкг | 139% |
Капуста брокколі | 102 мкг | 85% |
•25 Nov 2016
Найбільш простий та безпечний варіант – корекція раціону харчування та додавання до дієти пацієнтів з ХОЗЛ та серцево-судинними захворюваннями зелених овочів, печінки тварин, курячих яєць та горіхів.