Якої зелені багато вітаміну К?

Багато вітамін А До міститься, наприклад, у петрушці та інших пряних травах, у квашеній капусті, у кропиві, брюссельській капусті, шпинаті, паростках пшениці, соєвому борошні, броколі, ріпаковій олії, ягодах шипшини, капусті, пшеничних висівках, картоці , квасолі.

ПРОДУКТИ З ВИСОКОМУ ЗМІСТЮ ВІТАМІНУ ДО:

Назва продуктуЗміст вітамін А До 100грВідсоток добової потреби
Кінза (зелень)310 мкг258%
Салат листовий (зелень)173 мкг144%
Цибуля зелена (перо)167 мкг139%
Капуста брокколі102 мкг85%

•25 Nov 2016

Найбільш простий та безпечний варіант – корекція раціону харчування та додавання до дієти пацієнтів з ХОЗЛ та серцево-судинними захворюваннями зелених овочів, печінки тварин, курячих яєць та горіхів.

loading
×