Якою температурою води заварювати мелену каву?

Відповідно до цього SCA рекомендує заварювати каву за температури від 90 до 96 °C. При цьому зазначається, що для капінгу слід використовувати середину цього діапазону — 92–94 °C.

У чашку з ложкою в ній необхідно налити окріп і почекати, поки посуд сильно нагріється. Після цього гарячою ложкою у чашку швидко насипають. мелену каву (краще із запасом) і заливають окропом. При належній вправності таким способом можна отримати непоганий, наближений до заварного смаку кава з пінкою.

ТЕМПЕРАТУРА Температура води дуже важлива при приготуванні кава. Ідеальною є температура між 91 та 96 градусами Цельсія. Вважається, що чим ближче температура до 96 градусів, тим краще, проте все залежить від сорту та помелу. кава.

Якщо мелену каву просто залити окропом, смак та аромат напою погіршаться. Оптимальною для заварювання вважається температура води 93-96 градусів. Скільки меленої кави потрібно на одну чашку, залежить від помелу кава та від бажаної міцності напою. Зазвичай кладуть 6-7 г на об'єм води 100 мл.

loading
×