Яку кашу на сухур?

Медики рекомендують вживати в їжу під час сухура складні вуглеводи – хліб із цільного пророщеного зерна або борошна грубого помелу, страви з круп, салат зі свіжих овочів та сухофрукти. Складні вуглеводи перетравлюються в організмі тривалий час і тому забезпечують організм енергією на не менше ніж 8-12 годин.

Сухур

  • Млинці з сиром Млинці з сиром – одна з найзатишніших, по-справжньому домашніх страв. …
  • Омлет із фетою та помідорами.
  • Рисова каша з сухофруктами та яблуком.
  • Яєчня в лаваші.
  • Апельсинова гранола.
  • Курячий суп з овочами.
  • Чахохбілі з курки.
  • Рататуй з фаршем по-турецьки

Під час сухура слід приймати їжу, що складається зі складних вуглеводів та білків: страви з круп, цільнозерновий хліб, сухофрукти, а також овочі у вигляді салатів та самостійно, а також молочні продукти, яйця та рибу, м'ясо.

loading
×